Registracija

Napomena: Unesite isključivo brojeve bez razmaka, povlaka,
kosih crta i bez prefiksa 381, ispravan primer: 0638877942
Napomena: Lozinka mora sadržati najmanje 6 karaktera!
(kombinacija slova i brojeva)
Saglasnost sa uslovima korišćenja

Korišćenjem sistema HranaDoStana.com, slažete se i prihvatate određene uslove i pravila korišćenja (u daljem tekstu 'Uslovi korišćenja') koji su navedeni u daljem tekstu.


Autorska prava

Ovaj veb sajt je u celosti vlasništvo preduzeća ŠARAC d.o.o. Sav softver korišten na sajtu je ekskluzivno projektovan i razvijen za potrebe sistema Hranadostana.com i zaštićen je međunarodnim zakonima koji regulišu tu oblast. Sadržaj i softver na sajtu mogu se koristiti samo u lične svrhe, za kupovinu preko interneta. Izričito nije dozvoljeno korišćenje servisa radi prodaje proizvoda ili usluga ili za povećanje posećenosti bilo kog drugog sajta u komercijalne svrhe, kao ni preuzimanje rezultata pretraživanja sistema Hranadostana.com, njihovo preoblikovanje i objavljivanje na drugim sajtovima. Ukoliko želite da sistem Hranadostana.com upotrebite u komercijalne svrhe ili na drugačiji način nego što je ovde opisano, obratite nam se elektronskom poštom, na adresu: korisnicka.podrska.


Zaštićeno ime

HranaDoStana.com je zaštićeno trgovačko ime sistema HranaDoStana.com i vlasništvo je preduzeća  ŠARAC  d.o.o. Zabranjeno je korišćenje ovog imena ili znaka od strane bilo kog servisa, proizvoda ili usluge koja nema veze sa sistemom HranaDoStana.com. Zabranjeno je i korišćenje imena i znakova koji svojom sličnošću sa imenom i znakom HranaDoStana.com mogu dovesti u zabludu korisnike i treća lica da bilo koji servis, proizvod ili usluga imaju veze sa sistemom HranaDoStana.com ili preduzećem ŠARAC d.o.o.


Utisci, fotografije i komentari na sajtu

Bilo kakvi utisci, fotografije ili komentari na sajtu, u delu u kome je korisnicima i restoranima ostavljena mogućnost da izraze svoje mišljenje, mogu se prilagođavati prema potrebi. Ukoliko ostavite utisak na sajtu, slažete se i prihvatate da sistem HranaDoStana.com može koristiti ime pod kojim pošaljete bilo koji utisak ili izjavu.


Uslovi isporuke

Isporuka narudžbina prosleđenih putem sistema HranaDoStana.com isključivo zavisi od naših partnera, tj. samih restorana koji vrše isporuku. HranaDoStana.com ne odgovara za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao pogrešnom, nekvalitetnom ili neblagovremenom isporukom, jer nije u mogućnosti da kontroliše bilo koji deo toka isporuke. Ukoliko niste zadovoljni isporukom, možete se obratiti sistemu HranaDoStana.com, na adresu korisnicka.podrska, koji će pokušati da utvrdi kako može da u budućnosti spreči slična nezadovoljstva (npr. isključivanjem problematičnih restorana iz sistema HranaDoStana.com). Takođe, možete i ostaviti svoj utisak o određenom restoranu, u delu predviđenom za to, koji će biti dostupan svim zainteresovanima.


Cene proizvoda

Cene proizvoda predstavljenih na sajtu HranaDoStana.com identične su cenama istih proizvoda u dotičnim restoranima. Restorani su u obavezi da sistemu HranaDoStana.com dostavljaju sve promene cena i ponude pre nego što se iste promene u restoranu, da bi sistem HranaDoStana.com mogao blagovremeno da uskladi cene i ponudu na sajtu. Ukoliko ipak dođe do nesklada u cenama ili do pojave netačne cene na sajtu,korisnici su saglasni da HranaDoStana.com ne odgovara za bilo kakvu moguću štetu proisteklu iz tog slučaja.


Slanje sadržaja

HranaDoStana.com nudi mogućnost ubacivanja (upload) tekstova, slika, fotografija, videa, zvukova, muzike ili bilo kog drugog materijala (u daljem tekstu "Sadržaj") na ili kroz HranaDoStana.com. Kada šaljete svoj Sadržaj na HranaDoStana.com, saglasni ste da dajete neekskluzivnu, teritorijalno neograničenu, besplatnu i bez naknada dozvolu da koristi, menja, objavljuje i reprodukuje vaš materijal isključivo u svrhu prikazivanja, distribucije i promocije HranaDoStana.com i partnerskih restorana, u bilo koje vreme, bez traženja odobrenja i bez vremenskog ograničenja.
HranaDoStana.com nema vlasništvo ili kopirajt nad Sadržajem koji šaljete. Vi zadržavate puno vlasništvo, i sadržaj možete koristiti za bilo koju namenu. U isto vreme, zadržavamo pravo da nastavimo da koristimo Sadržaj na HranaDoStana.com i partnerskim sajtovima i aplikacijama, u skladu sa opisanim pravima. Pri tome, HranaDoStana.com ne pretpostavlja prava na prodaju ili distribuciju vašeg Sadržaja trećim stranama bez vaše dozvole.
Saglasni ste i garantujete: (1) da ste vi vlasnik poslatog Sadržaja ili da imate pravo da nam date dozvolu za korišćenje, (2) da Sadržaj i njegova upotreba na ili kroz HranaDoStana.com ne krši bilo koje pravo drugih strana i (3) da slanjem Sadržaja ne kršite bilo koji ugovor između vas i neke treće strane. Saglasni ste da ste odgovorni za sve potražnje trećih strana nastale zbog Sadržaja koji ste poslali.
HranaDoStana.com zadržava pravo da odbije objavljivanje ili obriše Sadržaj iz bilo kog razloga, bez prethodne najave.
 


Zloupotreba servisa

HranaDoStana.com zadržava pravo da uskrati servis korisnicima za koje utvrdi da ga zloupotrebljavaju. Ukoliko se korisnici lažno predstavljaju, šalju lažne narudžbine i slično, HranaDoStana.com ima pravo da takve korisnike spreči da dalje koriste sistem HranaDoStana.com.
Ukoliko želite da prijavite slično ponašanje korisnika, i time unapredite poslovanje sistema HranaDoStana.com, molimo Vas da nam se obratite na adresu .


Poricanje garancija

HranaDoStana.com Vam obezbeđuje sistem bez ikakvih garancija u bilo kom smislu. Vi prihvatate punu odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitke nastale usled korišćenja ili nemogućnosti korišćenja sistema HranaDoStana.com. HranaDoStana.com se izričito odriče svih izraženih, podrazumevanih ili propisanih garancija, uključujući, ali ne i ograničeno na, garancije trgovine, pogodnosti za odgovarajuću namenu i protiv prekršaja intelektualnih prava. HranaDoStana.com ne garantuje da će Servis ispuniti Vaše zahteve ni da će rad Servisa biti bez prekida i bez grešaka.


Odricanje od odgovornosti

Korisnici shvatataju i prihvatju da sistem HranaDoStana.com može imati greške u funkcionisanju, projektne greške ili druge probleme i da korišćenje Servisa može rezultirati u nepredviđenoj šteti ili gubitku, uključujući, ali ne i ograničeno na, neočekivani rezultat ili gubitak podataka. HranaDoStana.com ni pod kakvim okolnostima neće biti odgovoran za bilo kakve nastale štete (uključujući, ali ne i ograničeno na, specijalne, nenamerne ili namerne štete, gubitak profita ili gubitak podataka, bez obzira na predvidljivost takvih šteta) proistekle iz ili povezane sa korišćenjem ili performansama sistema HranaDoStana.com ili bilo kakvim materijalima ili servisima koje Vam HranaDoStana.com nudi. Ograničenje odgovornosti se primenjuje u smislu štete zbog drugih informacija, servisa, usluga, saveta ili proizvoda do kojih se došlo pomoću linkova ili reklama na sistemu HranaDoStana.com. Ni pod kojim uslovima HranaDoStana.com nije odgovorna za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada sistema HranaDoStana.com, prouzrokovano direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne i ograničeno na, problemi u funkcionisanju interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili mreže ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, bolesti zaposlenih, nesaradnja trećih lica, sve vrste društvenih previranja, naredbe domaćih i međunarodnih sudova.


Obaveštenja e-mailom i sms-om

HranaDoStana.com zadržava pravo da Vas kontaktira elektronskom poštom ili sms porukama u smislu obaveštavanja o statusu vašeg naloga, vaših narudžbina i povremenih biltena. Ukoliko ne želite da ih primate, možete se odjaviti izmenom svoga naloga u Profilu.


Promena uslova korišćenja

HranaDoStana.com zadržava pravo da iz bilo kog razloga i bez najave promeni Uslove korišćenja s vremena na vreme, promeni cenovnik i promeni sistem HranaDostana.com u bilo kom trenutku, uključujući i pravo da prekine servis, sa ili bez najave, bez odgovornosti prema Vama ili bilo kom trećem licu. Sve takve promene na  sistemu HranaDoStana.com će biti objavljene na sajtu i sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Vi se obavezujete da povremeno posetite odeljak Uslovi korišćenja, kako biste se blagovremeno upoznali sa eventualnim promenama.
Korišćenjem sistema HranaDoStana.com po objavljivanju promena u uslovima korišćenja, vi se slažete i prihvatate sve promene.
 


Ostalo

Ovi Uslovi korišćenja predstavljaju ugovor između sistema HranaDoStana.comi Vas, kao korisnika, koji se tiču korišćenja sistema HranaDoStana.comi zamenjuje sve prethodne, pisane ili usmene dogovore, razgovore ili ugovore koji ovde nisu posebno pomenuti. Bilo kakva odstupanja od odredaba ugovora će imati dejstvo samo ukoliko su načinjena pismeno od strane sistema HranaDoStana.com.
Ukoliko se ne slažete sa bilo kojim navedenim uslovom ili pravilom, molimo Vas da više ne koristite sistem HranaDoStana.com.
 


Polja označena sa * su obavezna.
Nakon što ispravno popunite Vaše podatke, poslaćemo Vam SMS na broj Vašeg mobilnog telefona sa potvrdnim kodom za aktivaciju korisničkog naloga!

Želite da naručite hranu?

Registrujte se odmah i koristite usluge servisa Hrana do Stana potpuno besplatno!

Kada se Vaš trbuh oglasi da je gladan, nema mnogo vremena za čekanje! Zato smo se i potrudli da Vam omogućimo da u što kraćem vremenskom roku na bilo koju lokaciju naručite hranu kojom trenutno želite da zadovoljite svoja čula. Ponuda je izuzetno bogata, a obrok ne plaćate ništa više od cene po kojoj ga izabrani restoran nudi.

Izdvojte nekoliko sekundi za registraciju, a onda birajte po svom ukusu!

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!